Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Értesítés
Értesítjük Téglás Tisztelt lakosságát, hogy a Hajdúsági Szilárd Hulladéklerakó és Hasznosító Társulás 2014. tavaszi információs hírlevelében és a HHG Nonprofit Kft. honlapján tévesen jelent meg a sárga fedelű szelektív hulladékgyűjtő edényzetek 2014. november 28-ai, pénteki napon történő ürítése.
Véradás
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. október 31-én pénteken 8.00-15.00 óráig kiszállásos véradásra kerül sor.
Pályázati felhívás
Bárczay Anna Városi Óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére
TÁJÉKOZTATÓ A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. OKTÓBER 27-EI ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL
Az alakuló ülés kezdetén a jelenlévők elénekelték a Himnuszt, majd a helyi általános iskolások tanulóinak színvonalas műsora következett, melyben Sajó Sándor versének elhangzása után az iskola néptánc-csoportjának tagjai bizonyították bemutatójukkal, hogy mennyire igazak a költemény szavai „Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség” Petőházi Gabriella, a Helyi Választási Bizottság elnöke tájékoztatta a megjelenteket a választás eredményéről, majd sor került a polgármester és az önkormányzati képviselők eskütételére.
Pályázati felhívás
Bárczay Anna Városi Óvoda - Téglás pályázatot hirdet pedagógiai asszisztens munkakör betöltésére.
HALOTTAK NAPI BUSZJÁRAT
Értesítjük a lakosságot, hogy 2014. november 1-jén az alábbi menetrend szerint közlekedik a HALOTTAK NAPI AUTÓBUSZJÁRAT: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 órakor Téglás Böszörményi-Kossuth u. saroktól indul, és megáll Új utca sarok, Gázcseretelep, Főtér, Temető u., Temető. 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 órakor indul a visszafelé, és megáll a fent leírt megállókban. AZ AUTÓBUSZJÁRAT INGYENES! Téglás Város Önkormányzata
Az `56-os forradalomra emlékeztünk
Városi ünnepségünket délelőtt a református templomkertben koszorúzással nyitottuk, majd a Városi Moziban folytattuk a megemlékezést.
Alakuló ülés
Szeretettel hívjuk és várjuk Téglás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének alakuló ülésére 2014. október 27-én (hétfő) du. 14.30 órakor a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Úttörő utcai ebédlőjébe. (4243 Téglás, Úttörő utca 15. sz.)
MEGHÍVÓ
Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja Önt és kedves hozzátartozóját 2014. október 23-án az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett városi ünnepségre...
FELHÍVÁS
A téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény versenyt hirdet ünnepi ételek receptjeiből.
Értesítés éleslövészetről
2014. november 11,12,13,14 és 18-án éleslövészet kerül végrehajtásra.
Továbbra is várjuk a jelentkezőket
Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 79/2014. (IX.10) határozata alapján Téglás Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz.
ÉRTESÍTÉS
Értesítjük Téglás Tisztelt lakosságát és a jogi személyeket, hogy 2014. október 23-án (csütörtökön) a hulladékszállítás az ünnepre való tekintettel elmarad!
KOSZORÚZNI SZÁNDÉKOZÓK FIGYELMÉBE!
Kérjük, hogy a 2014. október 23-án 10.30 órakor a Református Templomkertben zajló ünnepi megemlékezésen történő koszorúzási szándékukat 2014. október 22-én 12 óráig jelezzék a Polgármesteri Hivatalban Tompa Tibor Csabáné közművelődési főtanácsosnak.
HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGI ÜLÉS : MEGBÍZÓLEVELEK ÁTADÁSA
A 2014. október 12-ei önkormányzati választások eredményének jogerőssé válása után ma délelőtt a Polgármesteri Hivatal tanácstermében került sor a polgármester és a képviselőtestület tagjai számára a hivatalos megbízólevelek átadására.
Tájékoztatás háziorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. október 18-tól október 31-ig Dr. Silye Mihály szabadságon lesz.
Gyermekorvos szabadság
Tájékoztatom Önöket, hogy Dr. Gál Róza 2014.10.14-én és 2014.10.17- 2014.10.21-ig szabadságon lesz.
2014. OKTÓBER 12-I ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK : KÉPVISELŐ VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉNEK MEGÁLLAPÍTÁSA
A 2014. október 12-i önkormányzati választások eredménye Képviselőtestületi választás
2014. OKTÓBER 12-I ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK : POLGÁRMESTER-VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉNEK MEGÁLLAPÍTÁSA
A 2014. október 12-i választások : Polgármester-választás
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Négy ország fiataljai Tégláson
Október 4. és 11. között az Erasmus+ Program keretében spanyol, bolgár, lett és magyar fiatalokat lát vendégül a Nyugattól Keletre Egyesülettel együttműködve a Téglási Önkormányzat. A program célja, hogy a résztvevők megosszák egymással tapasztalataikat, és felhívják kortársaik figyelmét arra, hogy az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás miként járul hozzá egészségi állapotuk javításához.
Galéria avató és emlékezés
Október 6-án nagy érdeklődés kísérte Téglás Városi Galériájának átadó-avató ünnepségét. Varga Miklós művésztanár hegedű szólója után Dánielfy Zsolt a Csokonai Színház művésze köszöntötte a megjelenteket és a művészetről, az életről, az emberségről idézett gondolatokat.
Tájékoztatás
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyfélfogadás 2014. október 9-én (csütörtök) szünetel.
Felhívás
A Helytörténeti Kiállítóterem újra a régi nyitvatartás szerint várja látogatóit
HELYI VÁLASZTÁSI SZERVEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK
HELYI VÁLASZTÁSI SZERVEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK
Pályázati felhívás
Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Területi iroda pályázatot hirdet jogi tanácsadó munkakör betöltésére.
Almatermelők figyelmébe!
A Mozi udvarán díjmentes terület használattal étkezési alma értékesítésére biztosítunk lehetőséget

 
UniWEB Design