Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Hulladékgazdálkodás ügyfélfogadás
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyfélfogadás 2014. december 18-án ( csütörtök) szünetel. Telefonos elérhetőség: Németh Balázs 06-20-2157-284
Háziorvos szabadság
Dr. Barta Károly 2014. december 22-től 23-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Tóth László
Háziorvos szabadság
Dr. Silye Mihály 2014. december 29-től 31-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Barta Károly
K Ö Z L E M É N Y
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 22-én (hétfő) de. 10.00 órakor a Városháza Tanácstermében tartja soron következő ülését.
Megérte szavazni Téglásra!
A Raiffeisen Bank Zrt. a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködve Raiffeisen Mindenki ebédel 2014 Tél címmel pályázatot írt ki. Településünkön az Önök szavazatainak köszönhetően 30 rászoruló gyereknek 2014. december 16-tól hat hónapon keresztül egészen 2015. június 16-ig minden hétvégére a téli és tavaszi szünet minden napjára sikerült élelmiszer csomagot biztosítani. Köszönjük azoknak, akik a Facebookon szavazatukkal segítettek!
„Hangbújócska”
Kedves kisgyermekes szülők és kismamák! Zenebölcsi indult Tégláson babáknak, kisgyerekeknek és szüleiknek.
Kézműves foglalkozás
A városi Ezüstcsengő és Advent délutánján, a szabadtéri programok mellett nagy népszerűségnek örvendtek a könyvtár kézműves foglalkozásai.
Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat keretében nyújtott támogatások összesített adatai
TÉGLÁSI EZÜSTCSENGŐ ÉS ADVENT
Az Ezüstcsengő rendezvény hagyományát folytatva idén a város központjában rendezzük meg adventi programunkat,melyet idén két naposra terveztünk. December 13-án és december 19-én is várjuk Önöket. Elhoztuk városunkba a karácsonyi vásárok hangulatát, finom illatokkal, ízletes falatokkal, hangulatos zenével. Mindezek mellett változatos színpadi rendezvények várták azokat, akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Köszönjük, hogy eljöttek, s várjuk Önöket december 19-én is.
Meghívó
Téglási Ezüstcsengő és Advent
KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG
Tájékoztatjuk azokat a téglási lakosokat, akik 2014. december 31-ig betöltik 70. életévüket, karácsonyi ajándékcsomagban részesülnek. Az ajándékcsomagok átvehetők személyesen, vagy meghatalmazott által: 2014. december 16-án (kedd) 9.00-15.00 óráig 2014. december 17-én (szerda) 9.00 -15.00 óráig 2014. december 18-án (csütörtök) 9.00 -15.00 óráig a polgármesteri hivatalban.
Zenebölcsi
A zenebölcsi heti foglalkozása december 13-án, szombaton 10 órától lesz a könyvtárban!
KIADÓ
Téglás Város Önkormányzatának Városellátó Szervezete 2015. január 01-től határozatlan időre bérbe adja az alábbi, Téglás Város Önkormányzat tulajdonát képező 180 m2 alapterületű épületrészt:
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. december 12-én, december 13-án, december 18-án, december 19-én, december 22-én és december 23-án Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
Tisztelt Téglási Lakosok!
Az elmúlt időszakban ismét elszaporodtak városunk közterületein a felügyelet nélkül kóborló kutyák, melyek veszélyt jelentenek a lakosságra, különösen a gyermekekre.
Bárczay Anna Városi Óvoda - Téglás
pályázatot hirdet pedagógiai asszisztens munkakör betöltésére.
A padlás
Egy év telt el a Városi Könyvtár felnőtt amatőr színjátszó körének legutóbbi bemutató előadása óta, és a Téglási Teátristák csapata ismét fantasztikus színházi produkcióval kápráztatta el közönségét.
Lakossági tájékoztató
Lakossági tájékoztató-Hepatitis A
Vágányzár információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. december 14-től 2015. február 28-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony - (Csop) vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek, módosított menetrend szerint.
A Bárczay Anna Városi Óvoda 2014-ben is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési héthez.
A Bárczay Anna Városi Óvoda 2014-ben is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési héthez. 2014. november 24-28 között. Célul tűzte ki az újrahasznosítást és a szelektív hulladékgyűjtést.
TÁJÉKOZTATÁS
Szelektív szállítási időpontokról 2015.
Tájékoztatás
Rendkívüli téli időjárás, erős havazás. Erős téli lehűlés, intenzív havazás idejében jelezhető, ezért megfelelő előrelátással fel lehet rá készülni.
A MIKULÁS KUCKÓJA
Kedves szülők, hozzátartozók! Új kezdeményezésként Mikulás Házban várja a gyermekeket a Mikulás, 2014. december 05-én 16.00-19.00 óra között Tégláson, a Polgármesteri Hivatal Falugazdász helyiségében. A gyermekeiknek szánt ajándékaikat, csomagjaikat, 2014. december 01-04. között a Bárczay Anna Városi Óvoda Napocska csoportjába névvel ellátva vihetik be.
ÉRTESÍTÉS FALUGAZDÁSZ ÜGYFÉLFOGADÁS ELMARADÁSÁRÓL
Tájékoztatom az Ügyfeleket, hogy 2014. dec. 5-én Önkormányzati Rendezvény miatt Elek Sándor falugazdász ügyfélfogadása szünetel Tégláson. Sürgős ügyek intézése esetén Hajdúhadházon (Dr. Földi János u. 4. - régi rendőrség épülete) elérhető vagyok. Takács Erzsébet falugazdász
KÖZLEMÉNY
Téglás Város Polgármestere tájékoztatja a lakosságot, hogy az Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 9-én (kedden) 17 órától a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Úttörő u. 15. sz. épületében KÖZMEGHALLGATÁST TART. Az érdeklődő polgárok tájékoztatót hallgathatnak meg: Az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról, a 2014. évi költségvetés várható alakulásáról és az előttünk álló feladatokról. Mindenkit szeretettel várunk! Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete nevében: Czibere Béla polgármester
Gyermekorvos szabadság
Dr. Gál Róza 2014.12.02-án (kedd) és 2014.12.09-én (kedd) szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Gál Zsuzsa Rendelési idő: 9.30-11.00 Tanácsadás: 11.00 - 11.30
MEGHÍVÓ
A Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szeretettel hívja Önt, valamint kedves hozzátartozóit a Téglási Teátristák A padlás című félig mese – félig musical előadására
RINGATÓ
Nagy érdeklődés kísérte a Könyvtárban megrendezésre kerülő „Ringató” zenebölcsi első foglalkozását.
„OLVASNI JÓ!”
A Városi Könyvtár idén 11. alkalommal hirdette meg „Olvasni jó!” címmel irodalmi pályázatát az alsó tagozat 3. és 4. osztályos tanulói számára.
TÁJÉKOZTATÓ A 2014. NOVEMBER 27-ÉN MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. november 27-én tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.
RENDHAGYÓ GRAFIKA ÓRA ÉS TÁRLATLÁTOGATÁS A VÁROSI GALÉRIÁBAN
Ritka pillanatoknak lehettek részesei az érdeklődők a Városi Galériában 2014. november 24-én. A látogatók személyesen találkozhattak Gonda Zoltán festő- és garfikusművésszel, akinek Városunknak adományozott alkotásaiból jött létre nemrégiben a művész állandó kiállítása.
MEGHÍVÓ
A Téglási Református Egyházközség szeretettel hívja és várja 2014 november 30-án, Advent első vasárnapján a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi istentiszteletre
K Ö Z L E M É N Y
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27-én (csütörtök) de. 10.00 órakor a Városháza Tanácstermében tartja ülését.
HELYI ÉRTÉKTÁR MŰHELYMUNKA
November 19-én Helyi értéktár műhelymunkán vettünk részt Hajdúhadházon. A találkozón, melynek célja a helyi értékek felkutatása és feltárása, a környező települések vezetői és közművelődési szakemberei voltak jelen. Téglási mozaik című prezentációnkban mutattuk be városunk számos néprajzi, építészeti, ipari, természeti és kulturkincsét (a Degenfeld Kastélyt, a Református Templomot, a Hajdu Zrt-t, a Gulyásfesztivált, a Téglási Teátristákat, a helyi íjászkört stb.) . Helyi értéktárunk számbavétele folyamatos, így ezúton kérjük a lakosság segítségét ezek felkutatásában. Szívesen vesszük véleményüket, ötleteiket a sajátosan téglási jellegű tárgyak, népszokások, ételek, ipari vagy építészeti alkotások stb. összegyűjtésében.
TÁJÉKOZTATÓ
a lakásfenntartási támogatás várható változásairól
FELHÍVÁS
RINGATÓ AVAGY ZENEBÖLCSI MÁSKÉPP (Kisgyermekkori zenei nevelés 0-3 éves korig kodályi elvek alapján)
MEGHÍVÓ
Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket 2014. november 24-én 16 órára a GONDA ZOLTÁN GALÉRIÁBA rendhagyó tárlatvezetésre, amelynek keretében Gonda Zoltán festőművész vezeti végig a látogatókat a kiállítótérben (A galéria a Pozsár Gy. u. 3. sz. alatt, a Helytörténeti Kiállítóterem mellett található)
Értesítés éleslövészetről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. december 2-án, 3-án és 4-én éleslövészet kerül végrehajtásra.
Bemutatkozik Téglás Város új jegyzője
Téglás Város jegyzője 2014. november 17-től Dr. Gál György
MEGHÍVÓ FIATAL GAZDA INFORMÁCIÓS BÖRZÉRE
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Hajdú-Bihar Megyei Információs Pont tisztelettel hívja a gazdálkodókat 2014. november 20-án 9 órára Balmazújvárosra, a Semsey Kastélyba a Családi gazdaságok az agrárpolitika fókuszában Fiatal Gazda Információs Börzére
Tájékoztatás fogorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Szilágyi Zsolt fogorvos 2014. november 18-tól december 2-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Pétery Zoltán.
Tájékoztatás gyermekvédelmi kedvezményről
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény természetbeni támogatás Erzsébet utalványban való kifizetése 2014. november 26-án (szerdán) 09.00 - 12.00 ill. 13.00-14.00 óráig történik a Városellátó Szervezetben (Liget utca 1.)
NYELVI LEKTOR AZ ISKOLÁBAN
2014. november 12-én megérkezett városunkba a Stanton család, akik ebben a tanévben segítik iskolánkban az idegen nyelv oktatását. Rebecca Stanton részt vesz a két tanítási nyelvű programmal működő 1.a osztály angol nyelvi készségeinek fejlesztésében és a 7. 8. évfolyamos tanulók nyelvvizsgára történő felkészítésében. A család minden tagja szívesen bekapcsolódik az iskola által szervezett programokba.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. november 21. és 2014. november 25. között Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
FELHÍVÁS
„Olvasni jó!” - Irodalmi feladatlap
„Szemnek, léleknek”
„Szemnek, léleknek” címmel Sárga Antalné gobelin készítő munkáiból nyílt kiállítás a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézményben.
Falugazdász ügyfélfogadás
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a falugazdász ügyfélfogadás mai nap (2014.11.11) továbbképzés miatt szünetel. Legközelebbi ügyfélfogadás 2014.11.14-én pénteken lesz.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. november 11-én (kedd), november 14-én (péntek) és november 18-án (kedd) Dr. Gál Róza szabadságon lesz. Rendelési idő és helyettesítési rend:
VÁROSI GALÉRIA LÁTOGATHATÓSÁGA
2014. október 6-án ünnepélyes keretek között került átadásra a téglási Városi Galéria, mely Gonda Zoltán debreceni festő- és grafikusművész alkotásait mutatja be. A művész 12 grafikai művét és 23 festményét ajándékozta a településnek állandó kiállítás céljából. A tárlat jelenleg előzetes időpont-egyeztetés után látogatható, egyéneknek, csoportoknak egyaránt! Érdeklődni Tompa Tiborné közművelődési főtanácsosnál lehet a Polgármesteri Hivatalban, vagy a 06-20-361-8726-as telefonszámon.
Vállalkozások számára pályázati felhívás
FIATALBARÁT DÍJ 2014 Az Év Fiatalbarát Önkormányzata Pályázat Az Év Fiatalbarát Vállalata Pályázat
KÉZMŰVESEK, VÁSÁROZÓK FIGYELMÉBE!
TISZTELT KÉZMŰVESEK, VÁSÁROZÓK, KERESKEDŐK! HÍVJUK ÉS VÁRJUK ÖNÖKET TÉGLÁSI ADVENTI VÁSÁRUNKRA, MELY A VÁROS FŐTERÉN KERÜL MEGRENDEZÉSRE, 2014.DECEMBER 13-ÁN(SZOMBATON)ÉS 19-ÉN(PÉNTEKEN) 13.00-19.00 ÓRÁIG JELENTKEZNI LEHET: Tompa Tibor Csabáné közművelődési főtanácsosnál emailben: kozmuvelodes@teglas.hu telefonon: 06-20-3618726
Vágányzár információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. november 14-től 2014. december 13-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek, módosított menetrend szerint.
Értesítés éleslövészetről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. november 27-én éleslövészet kerül végrehajtásra.
HALOTTAK NAPI MEGEMLÉKEZÉS
Önkormányzatunk Czibere Béla polgármester vezetésével mindenszentek és halottak napja alkalmából koszorút helyezett el a város életében meghatározó szerepet betöltött elhunyt személyiségei sírjánál. Elhelyeztük az emlékezés koszorúit Csobán József, néhai polgármester, a képviselőtestület elhunyt tagjai, Téglás díszpolgárai és egykori kollégák sírjánál. Évek óta hagyomány Tégláson az is, hogy az önkormányzat ingyenes autóbuszjáratokat szervez a lakosság számára az ünnepi temetőlátogatások megkönnyítése érdekében.
KÖSZÖNJÜK
A Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény tájékoztatja mindazokat, akik fotóikkal, emléktárgyaikkal hozzájárultak az „A mi gyárunk ” című kiállítás megvalósításához, hogy november 4-től a személyes tulajdonban lévő anyagokat intézményünk köszönettel visszaszolgáltatja. Átvehető: a könyvtár nyitvatartási rendjében
AUTÓBUSZOS KONCERTLÁTOGATÁS
Téglás Város Önkormányzata autóbuszos koncertlátogatást tervez a Csík Zenekar debreceni lemezbemutató koncertjére 2014. november 26-ára. A koncertről részleteket itt találnak: http://www.kolcseykozpont.hu/amit-szivedbe-rejtesz-cikk Megfelelő számú jelentkezés esetén tudjuk meszervezni a programot, ezért kérjük, mielőbb jelezzék jegyigényüket Tompa Tiborné közművelődési főtanácsosnak a Polgármesteri Hivatal 9. sz. irodájában.
ELEKTROMOS LOMTALANÍTÁS
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a „ Őszi Lomtalanítási akció” keretén belül Tégláson a Városi Mozi melletti területen (Kossuth u. 63.) 2014. november 14-én, pénteken 09-15 óráig történik az elektromos hulladékok gyűjtése és elszállítása! Az ingatlanon összegyűlt, feleslegessé vált, elektromos berendezések, melyekben fémtartozékok is vannak pl.: hűtők, centrifugák, mosógépek, gáztűzhelyek, rezsók, mikrohullámú sütők, televíziók, számítógépek, monitorok…stb. kizárólag a meghirdetett helyen és időpontban térítésmentesen leadhatóak. Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
MEGHÍVÓ
A Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szeretettel várja Önt és kedves barátait 2014. november 7-én (péntek) 17 órától Sárga Antalné gobelin készítő „Szemnek, léleknek” című kiállítására
FELHÍVÁS
A téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény versenyt hirdet ünnepi ételek receptjeiből.
Értesítés
Értesítjük Téglás Tisztelt lakosságát, hogy a Hajdúsági Szilárd Hulladéklerakó és Hasznosító Társulás 2014. tavaszi információs hírlevelében és a HHG Nonprofit Kft. honlapján tévesen jelent meg a sárga fedelű szelektív hulladékgyűjtő edényzetek 2014. november 28-ai, pénteki napon történő ürítése.
Véradás
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. október 31-én pénteken 8.00-15.00 óráig kiszállásos véradásra kerül sor.
Pályázati felhívás
Bárczay Anna Városi Óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére
TÁJÉKOZTATÓ A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. OKTÓBER 27-EI ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL
Az alakuló ülés kezdetén a jelenlévők elénekelték a Himnuszt, majd a helyi általános iskolások tanulóinak színvonalas műsora következett, melyben Sajó Sándor versének elhangzása után az iskola néptánc-csoportjának tagjai bizonyították bemutatójukkal, hogy mennyire igazak a költemény szavai „Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség” Petőházi Gabriella, a Helyi Választási Bizottság elnöke tájékoztatta a megjelenteket a választás eredményéről, majd sor került a polgármester és az önkormányzati képviselők eskütételére.
Pályázati felhívás
Bárczay Anna Városi Óvoda - Téglás pályázatot hirdet pedagógiai asszisztens munkakör betöltésére.
HALOTTAK NAPI BUSZJÁRAT
Értesítjük a lakosságot, hogy 2014. november 1-jén az alábbi menetrend szerint közlekedik a HALOTTAK NAPI AUTÓBUSZJÁRAT: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 órakor Téglás Böszörményi-Kossuth u. saroktól indul, és megáll Új utca sarok, Gázcseretelep, Főtér, Temető u., Temető. 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 órakor indul a visszafelé, és megáll a fent leírt megállókban. AZ AUTÓBUSZJÁRAT INGYENES! Téglás Város Önkormányzata
Az `56-os forradalomra emlékeztünk
Városi ünnepségünket délelőtt a református templomkertben koszorúzással nyitottuk, majd a Városi Moziban folytattuk a megemlékezést.
Alakuló ülés
Szeretettel hívjuk és várjuk Téglás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének alakuló ülésére 2014. október 27-én (hétfő) du. 14.30 órakor a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Úttörő utcai ebédlőjébe. (4243 Téglás, Úttörő utca 15. sz.)
MEGHÍVÓ
Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja Önt és kedves hozzátartozóját 2014. október 23-án az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett városi ünnepségre...
Értesítés éleslövészetről
2014. november 11,12,13,14 és 18-án éleslövészet kerül végrehajtásra.
Továbbra is várjuk a jelentkezőket
Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 79/2014. (IX.10) határozata alapján Téglás Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz.
ÉRTESÍTÉS
Értesítjük Téglás Tisztelt lakosságát és a jogi személyeket, hogy 2014. október 23-án (csütörtökön) a hulladékszállítás az ünnepre való tekintettel elmarad!
KOSZORÚZNI SZÁNDÉKOZÓK FIGYELMÉBE!
Kérjük, hogy a 2014. október 23-án 10.30 órakor a Református Templomkertben zajló ünnepi megemlékezésen történő koszorúzási szándékukat 2014. október 22-én 12 óráig jelezzék a Polgármesteri Hivatalban Tompa Tibor Csabáné közművelődési főtanácsosnak.
HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGI ÜLÉS : MEGBÍZÓLEVELEK ÁTADÁSA
A 2014. október 12-ei önkormányzati választások eredményének jogerőssé válása után ma délelőtt a Polgármesteri Hivatal tanácstermében került sor a polgármester és a képviselőtestület tagjai számára a hivatalos megbízólevelek átadására.
Tájékoztatás háziorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. október 18-tól október 31-ig Dr. Silye Mihály szabadságon lesz.
Gyermekorvos szabadság
Tájékoztatom Önöket, hogy Dr. Gál Róza 2014.10.14-én és 2014.10.17- 2014.10.21-ig szabadságon lesz.
2014. OKTÓBER 12-I ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK : KÉPVISELŐ VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉNEK MEGÁLLAPÍTÁSA
A 2014. október 12-i önkormányzati választások eredménye Képviselőtestületi választás
2014. OKTÓBER 12-I ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK : POLGÁRMESTER-VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉNEK MEGÁLLAPÍTÁSA
A 2014. október 12-i választások : Polgármester-választás
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Négy ország fiataljai Tégláson
Október 4. és 11. között az Erasmus+ Program keretében spanyol, bolgár, lett és magyar fiatalokat lát vendégül a Nyugattól Keletre Egyesülettel együttműködve a Téglási Önkormányzat. A program célja, hogy a résztvevők megosszák egymással tapasztalataikat, és felhívják kortársaik figyelmét arra, hogy az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás miként járul hozzá egészségi állapotuk javításához.
Galéria avató és emlékezés
Október 6-án nagy érdeklődés kísérte Téglás Városi Galériájának átadó-avató ünnepségét. Varga Miklós művésztanár hegedű szólója után Dánielfy Zsolt a Csokonai Színház művésze köszöntötte a megjelenteket és a művészetről, az életről, az emberségről idézett gondolatokat.
Tájékoztatás
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyfélfogadás 2014. október 9-én (csütörtök) szünetel.
Felhívás
A Helytörténeti Kiállítóterem újra a régi nyitvatartás szerint várja látogatóit
HELYI VÁLASZTÁSI SZERVEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK
HELYI VÁLASZTÁSI SZERVEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK
Pályázati felhívás
Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Területi iroda pályázatot hirdet jogi tanácsadó munkakör betöltésére.
Almatermelők figyelmébe!
A Mozi udvarán díjmentes terület használattal étkezési alma értékesítésére biztosítunk lehetőséget
FELHÍVÁS!
VESZETTSÉG ELLENI VÉDEKEZÉS
Vágányzári információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. október 12-től 2014. november 05-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaátépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek, módosított menetrend szerint
Pályázati felhívás
Téglási Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet Jegyző munkakör betöltésére.
Itthon vagy - Magyarország, szeretlek!
Téglás Város Önkormányzata, valamint a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény idén is csatlakozott az „Itthon vagy-Magyarország, szeretlek” című országos programsorozathoz
A MI GYÁRUNK
2014. szeptember 25-én a Városi Könyvtárban került sor A mi gyárunk - Emlékeink a Hajdúsági Iparművek életéből -című fotókiállítás megnyitó ünnepségére
Pályázati felhívás
Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 79/2014. (IX.10) határozata alapján Téglás Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz.
Értesítés éleslövészetről
Értesítés éleslövészetről Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. október 01, 02, 03-án éleslövészet kerül végrehajtásra.

 
UniWEB Design