Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Pályázati felhívás
Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 79/2014. (IX.10) határozata alapján Téglás Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz.
Értesítés éleslövészetről
Értesítés éleslövészetről Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. október 01, 02, 03-án éleslövészet kerül végrehajtásra.
Meghívó
A téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szeretettel várja Önt és kedves hozzátartozóit 2014. szeptember 25. (csütörtök) 17 órától A mi gyárunk - Emlékeink a Hajdúsági Iparművek életéből - című fotókiállítás megnyitó ünnepségére
Meghívó
Téglás Város Önkormányzata, valamint a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény tisztelettel hívja Önt és kedves hozzátartozóit az „Itthon vagy-Magyarország, szeretlek” című országos programsorozat téglási eseményeire
Pályázati felhívás
Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat pályázatot hirdet pszichológus/családgondozó munkakör betöltésére.
EURÓPAI MOBILITÁSI HÉT : A MI UTCÁNK, A MI JÖVŐNK!
Téglás Város Önkormányzata idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Hét eseménysorozatához. A rendezvény szervezőjeként a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény változatos programokat kínált a település lakosságának.
VI. Téglási Gulyás Fesztivál
Téglás Város Önkormányzata hatodik alkalommal szervezte meg a Gulyás Fesztivált.
FELHÍVÁS KÉPZŐMŰVÉSZEKNEK
Hajdú-Bihar megye képzőművészeti életének meghatározó éves seregszemléje az 1950-es évek óta minden évben megrendezésre kerülő Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlat, amelyet idén a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodája és a Debreceni Művelődési Központ 2014. október 1-24. között rendez meg Debrecenben, a Belvárosi Galériában (Debrecen, Kossuth u.1.)
Nemzetközi ifjúsági csereprogram
A Nyugattól Keletre Egyesület 2014. október 4. - október 11. között valósítja meg nemzetközi ifjúsági csereprogramját Tégláson.
Falugazdász tájékoztató
2014. szeptember 25-én (csütörtökön) 14 órától tájékoztatást tartok a téglási gazdálkodók részére az aktualitásokról. Helyszín: Ifjúsági Ház
Tájékoztató
A Helyi Választási Bizottság tájékoztatja a lakosságot, hogy a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. évi választásának szavazólapjait jóváhagyta.
Meghívó
Meghívó Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja Önt és kedves hozzátartozóját a 2014. szeptember 13-án megrendezésre kerülő VI. Téglási Gulyás Fesztiválra. Helyszín: Városi Mozi udvara (Téglás, Kossuth u. 63.)
Pályázati felhívás
Bárczay Anna Városi Óvoda óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére.
Képviselő-testületi ülés
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. szeptember 10-én tartotta a ciklus utolsó soron következő ülését.
„Magyar értékek, hungarikumok”
címmel 2014. szeptember 5.-e délutánján a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézményben újabb kiállítás nyitotta meg kapuit...
Falugazdász ügyfélfogadás
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falugazdász ügyfélfogadása 2014. szeptember 9-én (kedden) szünetel.
Tájékoztató
A Helyi Választási Iroda és a Helyi Választási Bizottság elérhetőségei
Tájékoztató
A Helyi Választási Bizottság a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. évi általános választására Téglás városban az önkormányzati képviselő-választás szavazólapján a jelöltek sorrendjét megállapította.
Tájékoztató
A Helyi Választási Bizottság a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2014. évi általános választására Téglás városban a polgármester-választás szavazólapján a jelöltek sorrendjét megállapította.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. szeptember 15.-2014. szeptember 23-ig Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
Értesítés éleslövészetről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. szeptember 30-án éleslövészet kerül végrehajtásra.
K Ö Z L E M É N Y
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 10-én (szerda) de. 10.00 órakor a Városháza hivatalos helyiségében tartja soron következő ülését.
Felhívás
VI. Téglási Gulyás Fesztivál főzőverseny
Értesítés éleslövészetről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. szeptember 02-03-04-05-08-09-10 és 11-én éleslövészet kerül végrehajtásra.

 
UniWEB Design