Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Gyászhír
Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Kissné Szathmári Piroska városunk díszpolgára, az egészségügyi bizottság külső tagja, korábbi önkormányzati képviselő, diplomás szakápoló 2015. május 20-án elhunyt.
Közlemény
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-én (szerda) délelőtt 10 órakor a Városháza Tanácstermében tartja soron következő ülését...
Felhívás emlőszűrésre
Értesítjük a 45-65 év közötti téglási hölgyeket, hogy számukra 2015. június 26- július 2. között Debrecenben emlőszűrő vizsgálat szerveződik...
Debrecen - Apafa között 2015. június 6-tól 2015. június 8-ig tervezett vágányzár
Tájékoztatás Debrecen - Apafa között 2015. június 6-tól 2015. június 8-ig tervezett vágányzár utastájékoztató...
Lego-építő verseny eredményhírdetés
A Városi Könyvtár szeretettel várja a „Kockából az élet” Lego-építő versenyben résztvevő gyerekeket, és hozzátartozóikat a 2015. május 27. (szerda) 16.00 órától kezdődő ünnepélyes díjkiosztóra, valamint Gyermeknap alkalmából Szentirmai Péter (Peti bohóc) bűvész show-jára Helyszín: Városi Könyvtár (Téglás, Kossuth u. 66.)
Felhívás
Felhívás az ingatlan előtti járdaszakasz, járda melletti zöldsáv és az úttestig terjedő terljes terület tisztántartására...
Gyermekorvos szabadság
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Gál Róza 2015.05.21-én és 22-én szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Sikula Erika...
Háziorvos szabadsága
Tájékoztatjuk Önöket, hgoy Dr. Silye Mihály 2015. május 21- től 29-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Tóth László...
2. Téglási Házi Ízek Versenye
Téglás Város Önkormányzata és a Bárczay Anna Városi Óvoda ismét meghirdeti a Téglási Házi Ízek Versenyét! Várjuk azoknak a lányoknak, asszonyoknak, nagymamáknak és persze az ügyes férfiaknak a jelentkezését, akik szívesen megmutatnák cukrásztudományukat a téglási közösségnek.
MADARAK ÉS FÁK NAPJA AZ ÓVODÁBAN
Rendhagyó módon, különleges madárkiállítással ünnepelte a Bárczay Anna Városi Óvoda a Madarak és fák napját. A lakosság szívesen csatlakozott a kezdeményezéshez, s mutatta be féltve őrzött madarait a gyerekeknek, akik most közelről szemlélhették meg a szárnyasokat, s kaphattak betekintést a madárvilág pillanataiba.
LÉLEKSZÍNEK 2.
Ismét nagy érdeklődés övezte ifj. Molnár Gábor Lélekszínek című előadását, melyre a helyi érdeklődőkön kívül a környező településekről is szép számmal érkezett a közönség. Az interaktív, szemléletes, példákkal megfűszerezett előadáson túl lehetőséget kaptak a résztvevők egy kellemes, hasznos beszélgetésre is.
EXIT CIRKUSZ’ 2015 - Kijárat a mindennapokból!
TÉGLÁSON a MOZI UDVARBAN máj. 19 -től – máj. 20- ig
Tájékoztató a 2015. évi Egységes Kérelem benyújtásáról
Módosítás!
Felhívás
Rendvédelmi pályát népszerűsítő tábor hátrányos helyzetű fiatalok számára
Gyermekorvos szabadság
Dr. Gál Róza 2015.05.15-én, 2015.05.27-én és 2015.05.28-án szabadságon lesz...
Honvédelem napja
A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár szeretettel híív mindenkit a 2015. május 20-án Debrecenben megrendezendő programjaira.
Meghívó író-olvasó találkozóra
Báthory Attila Téglásról elszármazott író szeretettel vár mindenkit Debrecenben megrendezendő író-olvasó találkozójára.
Fogy az idő az egységes kérelem benyújtására
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászai április eleje óta a gazdálkodók igényeihez igazított ügyfélfogadási időben várják az ügyfeleket az egységes kérelem (EK) gördülékeny benyújtása érdekében. Az egységes kérelem beadási határideje 2015. május 15.
TAVASZI LOMTALANÍTÁS
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Tavaszi lomtalanítási akció” Tégláson 2015. május 16-án, szombaton történik és ekkor szállítják el a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. járművei a lomnak minősülő hulladékot.
Tájékoztatás
A Hortobágymenti Vízgazdálkodáshoz több visszajelzés is érkezett, hogy a Foldana Kft behajtási folyamat felfüggesztésének ideje alatt a gazdák folyamatosan kapták a fizetési felszólításokat.
VÁROSNAPI KITÜNTETÉSEK
Téglás Város Önkormányzata 2015. május 1-jén, a Város napján kitüntetéseket adományozott azoknak a személyeknek az elismerésére, akik sokat tettek és tesznek városunk fejlődéséért, az itt élő emberekért.
A TRAPP-PARTY FUTÓVERSENY EREDMÉNYEI
Több mint 150-en vettek részt az idei városnapi ünnepség keretében megrendezett futóversenyen. A korábbi években is nagy sikerrel megrendezett Trapp-Party koordinátora Balogh János, azaz Pufi, felvezetői pedig téglási maratoni futók: Nagykéri György és Popovics József voltak. Az eseményt a Decathlon Debreceni Sportáruház támogatta.
24. Városnapi ünnepség Tégláson
Téglás városa május elsején ünnepelte önállóvá válásának 24. évfordulóját, így a majális a településen mindig programokban bővelkedő, színes, látványos, egész napos rendezvény. Így volt ez az idei városnapi ünnepségen is, ahol egy percig sem unatkozhatott a szép számmal megjelent lakosság.
TÉGLÁSRÓL ELSZÁRMAZOTTAK BARÁTI TALÁLKOZÓJA
Téglás Város Önkormányzata 2015. május 1-jén, a Város napján rendezte meg az elszármazottak baráti körének első találkozóját.
Tájékoztatás
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szemétszállítással kapcsolatos ügyfélfogadás 2015. május 14-én (csütörtök) szünetel. Legközelebbi ügyfélfogadás: 2015. május 21. (csütörtök)
Értesítés éleslövészeteről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2015. május 18,19,20,26,27,28,29-én éleslövészet kerül végrehajtásra.
Értesítés
„Olvasd el és add tovább!” A Városi Könyvtár olvasásnépszerűsítő akciójában a résztvevők között az intézmény értékes könyvjutalmakat sorsolt gyermek- illetve felnőtt kategóriában. Idei nyerteseink, Nemes Petra és Hadobás Tibor ajándékaikat személyesen vehetik át a könyvtár nyitvatartási rendjében. Örömmel értesítünk továbbá minden résztvevőt, hogy a 2015-ös évre könyvtárunk ingyen beiratkozási lehetőséget biztosít számukra. Amennyiben valaki már regisztrált olvasónk, nyereménye a dvd-szolgáltatást is tartalmazó pártoló tagság. Szeretettel gratulálunk!
Legszebb konyhakertek
Még lehet jelentkezni a Legszebb konyhakertek versenyre! A határidő: 2015. május 30. Legyen az Ön konyhakertje a legszebb! A téglási forduló nyerteseit értékes jutalomban részesítjük.
Felhívás
Fitz József - könyvdíj 1989 óta kerül kiosztásra a Fitz József-könyvdíj, amelyet a könyvtárak szavazatai alapján ítélnek oda az előző évben megjelent legértékesebbnek, legszebbnek tartott könyveknek.
Barátunk a könyv
Kedves Gyerekek! A debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtár Barátunk a könyv címmel megyei olvasónapló pályázatot hirdet alsó és felső tagozatos gyerekek részére...
TRAPP-PARTY
Futócipőt fel! Örömmel értesítjük a futás szerelmeseit, hogy ismét lesz futóverseny a Város Napján, 2015. május 1-jén Pufi közreműködésével. Előnevezni nem szükséges. A nevezés a helyszínen zajlik, ezért kérjük, indulás előtt 20 perccel jelenjetek meg a regisztrációhoz. 7 korcsoport lesz: mini (6 éves korig), midi (1-2.o.) gyermek (3-4.o.), serdülő (11-14 éves korig), junior (15-19 éves korig), felnőtt (20-50 éves korig), senior (50 éves kor fölött). Aki nem szeretne versenyezni, az örömfutásban vehet részt, csak a közös futás élményéért.Ide családokat, szülő-gyerek párosokat is várunk.
Májusfák az Alkotmány utcán
A Hajdúhadházi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai a Május 1 –i városnapi rendezvény alkalmából díszbe öltöztetik az Alkotmány utcán telepített fasort. Vidám színű szalagok fogják májusfává varázsolni a fiatal fákat, ünnepi hangulatot teremtve. Május elseje a fiatalság tavaszi örömünnepe és a májusfa állítás legtöbb esetben az udvarlási szándék bizonyítéka, szerelmi ajándék is.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. április 28-án Dr. Gál Róza szabadságon lesz. Helyettesíti: Dr. Szabó Éva Rendelési idő: 9.30-11.00
Felhívás
A Hortobágymenti Vízgazdálkodási Társulat, az alábbi munkagépeket kínálja bérbeadásra.
Közlemény
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. április 22-én (szerda) du. 14.00 órakor a Városháza Tanácstermében tartja soron következő ülését.
Véradás
Legközelebbi véradás: 2015. április 27. hétfő 8.00-15.00-ig Helyszín: Ifjúsági Klub (Téglás, Pozsár Gy. u. 36.) A véradásra személyi igazolványát, lakcím-és TAJ-kártyáját kérjük hozza magával!

 
UniWEB Design