Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Én és a kisöcsém- előadás Tégláson
Megérkeztek a jegyek is a Körúti Színház Én és a kisöcsém című előadására. Az előadás 2015. október 16-án 19 órakor kezdődik a téglási Városi Moziban. Jegyek ára: 2500,- Ft. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Az előadásról itt olvashatnak: http://www.korutiszinhaz.hu/
Gyermekorvos szabadság
2015.10.16-án (pénteken) Dr. Gál Róza szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Gál Zsuzsa 15.00- 16.30-ig
Emlékezés
Téglás Város Önkormányzata együttérzését fejezi ki Göncz Árpád elnök úr családjának.
„Álom és valóság”
A Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szeretettel várja Önt és kedves barátait 2015. október 9-én (péntek) 17 órától Szeifert Imre festőművész „Álom és valóság” című kiállításának megnyitó ünnepségére
Szertűz és Legenda az Íjászversenyen
Második ízben rendezte meg Téglás Város Önkormányzata és a Turáni Sólyom Hagyományőrző Egyesület a Városok közötti íjászversenyt, mely szeptember 25-én este igazán különleges élményekkel ajándékozta meg a résztvevőket.
Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésről
2015. október 10-től november 30-ig Miben élünk? - Lakásviszonyok,2015 címmel a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft. igazolvánnyal illetve megbízólevéllel rendelkező kérdezői végeznek...
Súlyemelő hírek-Meghívó
A téglási súlyemelő edzőcsarnok ad otthont 2015. október 3-án, szombaton 10.00 órától a XII. Narancs Kupa Országos Súlyemelő versenynek, melyen olimpiai, UB és EB, illetve magyar bajnokok is részt vesznek. A versenyt megnyitja: Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, a verseny fővédnöke.
Tájékoztatás Képviselő-testületi ülésről
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. szeptember 23-án tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.
Magyar Népmese Napja a könyvtárban
Óvodás és iskolás csoportoknak szervezett, mesevetítéssel egybekötött kézműves foglalkozásokkal tisztelgett a könyvtár a nagy meseíró, Benedek Elek emléke előtt a Magyar Népmese Napján.
Bursa Hungarica 2016
Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
II. Városok Közötti Íjászverseny és Hagyományőrző Nap
Téglás Város Önkormányzata és a Turáni Sólyom Hagyományőrző Egyesület 2015. szeptember 25-én és 26-án rendezte meg a II. Városok Közötti Íjászversenyt és Hagyományőrző Napot.
Közcélú bérkifizetés
Közcélú bérkifizetés 2015. október 1-jén (csütörtökön) 13 órától lesz a Téglási Polgármesteri Hivatal pénztárában.
Lakásfenntartási támogatás kifizetése
Lakásfenntartási támogatás kifizetése 2015. október 2-án (pénteken) 9:30 - 11:00- ig lesz a Téglási Polgármesteri Hivatal pénztárában.
Felhívás
Felhívás veszettség elleni védekezés
A LEGENDA c. előadás és a szertűz helyszíne
Készül a színpad a Legenda c. zenés-táncos előadáshoz a Degenfeld-Schomburg Kastély parkjában. Az előadás 19 órakor, a szertűz után kezdődik. Mindenkit szeretettel várunk! Természetesen nem árt a táskába készített esernyő, és persze lesznek fedett sátrak, ahová behúzódhatunk, ha nagyon zuhogna, de nem fog! Az előrejelzések 17 órától esőmentességet ígérnek. A szertűz mellett a lelkünk is felmelegszik, de a szervezők forró teáról is gondoskodnak majd. Kérjük, tartsanak velünk ma este!
Mézfesztivál
Ismét sikeres vendégszereplést tudhat maga mögött a Téglási Városi Könyvtár moderntánc csoportja, a DFDC.
Értesítés éleslövészetről
Az 5. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2015. október 26,27, 28, 29, 30-án éleslövészet kerül végrehajtásra...
Érdekeltségnövelő támogatás
A Városi Könyvtár évek óta rendszeresen csatlakozik olyan országos állományfejlesztési programokhoz (Márai Program, NKA Könyvtámogatási Program), melyek során önkéntes beszerzési és feldolgozói munkájával idénre megnégyszerezte a könyvtár központi támogatásaként adható összeget.
Íjászverseny és családi nap programjai
Téglás Városi Sárga Újság Íjászverseny Különszám
Megjelent a Téglás Városi Képes Újság különszáma, a Városok Közötti Íjászverseny és Hagyományőrző Családi Nap részletes programjával.
Gyermekorvos szabadság
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr.Gál Róza 2015.09.24- 25-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Gál Zsuzsa...
Vágányzári információk
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2015. október 05-től 2015. október 06-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony – (Csop) vonalon, csak a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek, módosított menetrend szerint.
Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap
Az Európai Mobilitási Hét a fenntartható városi közlekedéssel kapcsolatos éves kampány, amelyet az Európai Bizottság Mobilitás és Közlekedési Főigazgatóságának támogatásával szervezzük. A minden év szeptember 16. és 22. között megrendezésre kerülő kampány célja, hogy arra ösztönözze az európai helyi hatóságokat, hogy vezessék be és támogassák a fenntartható közlekedési intézkedéseket, és felszólítsa az embereket arra, hogy próbálják ki a gépkocsival történő közlekedés alternatíváit.
VII. Téglási Gulyásfesztivál
Nagy látogatottsággal, napsütéses időben, jó hangulatban zajlott a VII. Téglási Gulyásfesztivál.
TARSOLY
Ismét megjelent a Városi Könyvtár óvodapedagógusok, pedagógusok számára összeállított programfüzete, az év további csoportos foglalkozásainak, gyermek rendezvényeinek ajánlója.
Képviselő-testületi ülés
Főzési lehetőség a Hajdúhadházi Káposztás Napok
Hajdúhadház Város Önkormányzata tisztelettel meghívja a főzni vágyó csapatokat a 2015. szeptember 27-én zajló főzőversenyére.
Városok közötti hagyományőrző íjászverseny
Téglás Város Önkormányzata városok és települések közötti versengésre hívja ebben az évben is a hagyományőrző íjászokat, családjaikat. A verseny mellett számos egyéb programmal és látnivalóval várjuk az érdeklődőket! Részletek: http://teglas.keletigyepu.hu/
Tájékoztatás fogorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Szilágyi Zsolt 2015.szeptember 14-től október 2-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Pétery Zoltán.
Mobilitási Hét
Mobilitási hét programjaként biciklire pattantak az iskolások
VII. Gulyásfesztivál
A Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény immár 7. alkalommal volt közreműködője a Gulyásfesztivál városi programjainak.
Tájékoztatás vízszolgáltatás szüneteléséről
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az Ivóvízminőségjavító projekt kivitelezési munkálatai miatt 2015. szeptember 17-én, csütörtökön 8.00-14.00 az alábbi utcákban a vízszolgáltatás szünetel.
ŐSZI LOMTALANÍTÁS
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az „Őszi lomtalanítási akció” Tégláson 2015. október 17-én, szombaton történik és ekkor szállítják el a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. járművei a lomnak minősülő hulladékot.
Bárczay Anna Városi Óvoda hírei
A Bárczay Anna Városi Óvoda is bekapcsolódott, mint Zöld Óvoda a programba 2015. szeptember 16-22 között.
VII. Gulyás Fesztivál
Főzőverseny eredményei

 
UniWEB Design