Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Tájékoztatás a Képviselő-testület 2015. január 28-ai üléséről
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. január 28-án tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.
Tájékoztatás háziorvos szabadságról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Tóth László 2015.01.30-án szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Barta Károly 13-17 óra között.
Magyar Kultúra Napja
A Magyar Kultúra Napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Szatmárcsekén hazafias költészetének legnagyobb remekét, a Himnuszt.
DÍSZPOLGÁRI CÍM ADOMÁNYOZÁSA
A 2015. január 22-ei ünnepi testületi ülés keretében a Képviselő-testület Kissné Szathmári Piroska részére DÍSZPOLGÁRI CÍM elismerést adományozott. Szívből gratulálunk!
KULTURÁLIS ÉS MŰVÉSZETI DÍJ ADOMÁNYOZÁSA
2015. január 22-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepségen munkájuk elismeréséül a Képviselő-testület Kulturális és Művészeti Díjat adományozott a a Téglási Teátristák és a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és AMI alsó tagozatának munkaközössége részére. Gratulálunk!
Adózási teendők
NAV Hajdú-Bihar Megyei Adóigazgatóságának tájékoztatója
Képviselő-testületi ülés
Tájékoztatás Téglás város Önkormányzat Képviselő-testületének következő üléséről
ÉRTESÍTÉS ÉLESLÖVÉSZETRŐL
Az 5. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2015. február 03, 04, 05, 06 és 20-án éleslövészet kerül végrehajtásra.
HIRDETMÉNY
Újfehértó, Vasvári P. u. 15. sz. alatti H2O Bár nevű vendéglátóhely zajhatárérték megállapítása
Pályázati felhívás
Bárczay Anna Városi Óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére.
Tűzpiros virág : Autóbuszos koncertlátogatás
A Mikrotérségi Szociális Gondozási Központ autóbuszos koncertlátogatást szervez 2015. február 01-jén, vasárnap 16 órára a debreceni Lovardába, a Kovács Erzsi tiszteletére összeállított élőzenés emlékműsorra. Jegyek kedvezményes ára: 1000,-Ft/fő + buszköltség 850,-Ft/fő Érdeklődni és jelentkezni Chebliné Kocsis Erzsébetnél lehet (tel. : 06704597372) Kérjük, minél előbb jelezzék részvételi szándékukat!
FELHÍVÁS
Tisztelt téglásiak és kedves volt téglási lakosaink, elszármazottaink! Közeli terveink között szerepel a településről elszármazottak találkozójának megrendezése. A rendezvény célja, hogy hazahívjuk azokat a téglásiakat, akik már nem Tégláson élnek, de kötődnek szülővárosukhoz, s szívesen látogatnának haza, egy baráti találkozóra. Az elszármazottainknak lehetőséget biztosítanánk arra, hogy egy rendezvény keretében találkozzanak egymással és az itt élőkkel, hiszen egyetértünk Tamási Áron gondolataival: „Az ember a szíve mélyén örökké oda való, ahol született.” A kezdeményezés jegyében kérem az elszármazottakat, hogy a mellékelt adatlap kitöltésével segítsék gyűjtőmunkánkat; a város lakosságát pedig arra kérjük, hogy szíveskedjenek felhívásunkat téglásról elszármazott ismerőseik részére továbbítani! A kitöltött adatlapokat elektronikusan a kozmuvelodes@teglas.hu címre vagy nyomtatott formában a Polgármesteri Hivatal, 4243 Téglás, Kossuth u. 61. szám alá várjuk.
Tájékoztatás adatszolgáltatásról
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Téglás településen, a KSH elnöke által 2015. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. Az összeírási munkát a Statek KFT igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A mintavétel reprezentatív, vagyis a címek kijelölését véletlenszerűen hajtják végre. A válaszadás nem kötelező. Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek. Az adatokat kezelése bizalmasan zajlik. ...
Magyar Kultúra Napja
Téglás Város Önkormányzata valamint a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény tisztelettel meghívja Önt és hozzátartozóit 2015. január 22. (csütörtök) 17 órára a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett városi ünnepségre
Tájékoztatás saját tulajdonú pálinkafőző berendezések adózásáról
A NAV közleménye szerint fontos változás, hogy január 1-jétől a magánfőzők a desztillálóberendezés feletti tulajdonszerzést az azt követő 15 napon belül kötelesek bejelenteni a lakóhelyük szerinti önkormányzatnál, emiatt a korábban beszerzett desztillálóberendezések esetében január 15. a határidő.
Kiszállásos véradás
2015. január 19-én (hétfőn) 08:00- 15:00-ig az Ifjúsági házban ( Téglás, Pozsár Gyula u. 36 ) kiszállásos véradás megrendezésére kerül sor.
„Hangbújócska”
Kedves kisgyermekes szülők és kismamák! Zenebölcsi indult Tégláson babáknak, kisgyerekeknek és szüleiknek.
Gyermekorvos szabadsága
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Gál Róza az alábbi időpontokban szabadságon lesz: 2015. 01. 06-án(kedd), 01.13-án(kedd), 01. 16-án(péntek), 01.20-án(kedd) és 01. 27-én(kedd).
Boldog új évet!
Városunk minden lakosának és minden kedves olvasónknak egészségben, sikerekben gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánunk!
Lakossági tájékoztató
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2015. január 1-től a SCONTO MORTE KFT. üzemelteti a Téglási Köztemetőt és látja el a temetkezési szolgáltatásokat.
Tájékoztatás év végi munkarendről
A POLGÁRMESTERI HIVATAL TÁJÉKOZTATJA A LAKOSSÁGOT, HOGY AZ ÉV VÉGI ÜNNEPNAPOKRA TEKINTETTEL NYITVATARTÁSA ÉS ÜGYFÉLFOGADÁSA AZ ALÁBBIAK SZERINT VÁLTOZIK:
Boldog karácsonyt!
Téglás minden lakosának békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!
Karácsonyi ajándékcsomag
Az Önkormányzat ebben az évben is ajándékcsomagot juttatott el azon téglási lakosok számára, akik 2014. december 31-éig betöltik a 70. életévüket. Idén 522 fő részesült ajándékcsomagban, melyet örömmel fogadtak a megajándékozottak. Boldog karácsonyt kívánunk!
Képviselő-testületi ülés
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. december 22-én tartotta soron következő ülését.
Téglási Ezüstcsengő és Advent
December 19-én folytatódott a Téglási Ezüstcsengő és Advent elnevezésű programsorozat. A város vezetői, képviselői a település lakóinak szánt üzenetükben mindannyian kiemelték, hogy a drága ajándékoknál sokkal értékesebb az egymásra figyelés, a szeretet, a törődés, az empátia.
Pályázati Felhívás
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Hulladékgazdálkodás ügyfélfogadás
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyfélfogadás 2014. december 18-án ( csütörtök) szünetel. Telefonos elérhetőség: Németh Balázs 06-20-2157-284
Háziorvos szabadság
Dr. Barta Károly 2014. december 22-től 23-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Tóth László
Háziorvos szabadság
Dr. Silye Mihály 2014. december 29-től 31-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Barta Károly
K Ö Z L E M É N Y
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 22-én (hétfő) de. 10.00 órakor a Városháza Tanácstermében tartja soron következő ülését.
Megérte szavazni Téglásra!
A Raiffeisen Bank Zrt. a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal együttműködve Raiffeisen Mindenki ebédel 2014 Tél címmel pályázatot írt ki. Településünkön az Önök szavazatainak köszönhetően 30 rászoruló gyereknek 2014. december 16-tól hat hónapon keresztül egészen 2015. június 16-ig minden hétvégére a téli és tavaszi szünet minden napjára sikerült élelmiszer csomagot biztosítani. Köszönjük azoknak, akik a Facebookon szavazatukkal segítettek!
Kézműves foglalkozás
A városi Ezüstcsengő és Advent délutánján, a szabadtéri programok mellett nagy népszerűségnek örvendtek a könyvtár kézműves foglalkozásai.
Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázat keretében nyújtott támogatások összesített adatai
TÉGLÁSI EZÜSTCSENGŐ ÉS ADVENT
Az Ezüstcsengő rendezvény hagyományát folytatva idén a város központjában rendezzük meg adventi programunkat,melyet idén két naposra terveztünk. December 13-án és december 19-én is várjuk Önöket. Elhoztuk városunkba a karácsonyi vásárok hangulatát, finom illatokkal, ízletes falatokkal, hangulatos zenével. Mindezek mellett változatos színpadi rendezvények várták azokat, akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Köszönjük, hogy eljöttek, s várjuk Önöket december 19-én is.
KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAG
Tájékoztatjuk azokat a téglási lakosokat, akik 2014. december 31-ig betöltik 70. életévüket, karácsonyi ajándékcsomagban részesülnek. Az ajándékcsomagok átvehetők személyesen, vagy meghatalmazott által: 2014. december 16-án (kedd) 9.00-15.00 óráig 2014. december 17-én (szerda) 9.00 -15.00 óráig 2014. december 18-án (csütörtök) 9.00 -15.00 óráig a polgármesteri hivatalban.
Zenebölcsi
A zenebölcsi heti foglalkozása december 13-án, szombaton 10 órától lesz a könyvtárban!
KIADÓ
Téglás Város Önkormányzatának Városellátó Szervezete 2015. január 01-től határozatlan időre bérbe adja az alábbi, Téglás Város Önkormányzat tulajdonát képező 180 m2 alapterületű épületrészt:
Rendkívüli testületi ülés
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 9-én (péntek) de. 8.30 órakor rendkívüli zárt ülést tart.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. december 12-én, december 13-án, december 18-án, december 19-én, december 22-én és december 23-án Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
Tisztelt Téglási Lakosok!
Az elmúlt időszakban ismét elszaporodtak városunk közterületein a felügyelet nélkül kóborló kutyák, melyek veszélyt jelentenek a lakosságra, különösen a gyermekekre.
Bárczay Anna Városi Óvoda - Téglás
pályázatot hirdet pedagógiai asszisztens munkakör betöltésére.
A padlás
Egy év telt el a Városi Könyvtár felnőtt amatőr színjátszó körének legutóbbi bemutató előadása óta, és a Téglási Teátristák csapata ismét fantasztikus színházi produkcióval kápráztatta el közönségét.
Lakossági tájékoztató
Lakossági tájékoztató-Hepatitis A
Vágányzár információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. december 14-től 2015. február 28-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony - (Csop) vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek, módosított menetrend szerint.
A Bárczay Anna Városi Óvoda 2014-ben is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési héthez.
A Bárczay Anna Városi Óvoda 2014-ben is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési héthez. 2014. november 24-28 között. Célul tűzte ki az újrahasznosítást és a szelektív hulladékgyűjtést.
TÁJÉKOZTATÁS
Szelektív szállítási időpontokról 2015.
Tájékoztatás
Rendkívüli téli időjárás, erős havazás. Erős téli lehűlés, intenzív havazás idejében jelezhető, ezért megfelelő előrelátással fel lehet rá készülni.
A MIKULÁS KUCKÓJA
Kedves szülők, hozzátartozók! Új kezdeményezésként Mikulás Házban várja a gyermekeket a Mikulás, 2014. december 05-én 16.00-19.00 óra között Tégláson, a Polgármesteri Hivatal Falugazdász helyiségében. A gyermekeiknek szánt ajándékaikat, csomagjaikat, 2014. december 01-04. között a Bárczay Anna Városi Óvoda Napocska csoportjába névvel ellátva vihetik be.
ÉRTESÍTÉS FALUGAZDÁSZ ÜGYFÉLFOGADÁS ELMARADÁSÁRÓL
Tájékoztatom az Ügyfeleket, hogy 2014. dec. 5-én Önkormányzati Rendezvény miatt Elek Sándor falugazdász ügyfélfogadása szünetel Tégláson. Sürgős ügyek intézése esetén Hajdúhadházon (Dr. Földi János u. 4. - régi rendőrség épülete) elérhető vagyok. Takács Erzsébet falugazdász
KÖZLEMÉNY
Téglás Város Polgármestere tájékoztatja a lakosságot, hogy az Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 9-én (kedden) 17 órától a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Úttörő u. 15. sz. épületében KÖZMEGHALLGATÁST TART. Az érdeklődő polgárok tájékoztatót hallgathatnak meg: Az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról, a 2014. évi költségvetés várható alakulásáról és az előttünk álló feladatokról. Mindenkit szeretettel várunk! Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete nevében: Czibere Béla polgármester
Gyermekorvos szabadság
Dr. Gál Róza 2014.12.02-án (kedd) és 2014.12.09-én (kedd) szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Gál Zsuzsa Rendelési idő: 9.30-11.00 Tanácsadás: 11.00 - 11.30
MEGHÍVÓ
A Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szeretettel hívja Önt, valamint kedves hozzátartozóit a Téglási Teátristák A padlás című félig mese – félig musical előadására
RINGATÓ
Nagy érdeklődés kísérte a Könyvtárban megrendezésre kerülő „Ringató” zenebölcsi első foglalkozását.
„OLVASNI JÓ!”
A Városi Könyvtár idén 11. alkalommal hirdette meg „Olvasni jó!” címmel irodalmi pályázatát az alsó tagozat 3. és 4. osztályos tanulói számára.
TÁJÉKOZTATÓ A 2014. NOVEMBER 27-ÉN MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSRŐL
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. november 27-én tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.
RENDHAGYÓ GRAFIKA ÓRA ÉS TÁRLATLÁTOGATÁS A VÁROSI GALÉRIÁBAN
Ritka pillanatoknak lehettek részesei az érdeklődők a Városi Galériában 2014. november 24-én. A látogatók személyesen találkozhattak Gonda Zoltán festő- és garfikusművésszel, akinek Városunknak adományozott alkotásaiból jött létre nemrégiben a művész állandó kiállítása.
MEGHÍVÓ
A Téglási Református Egyházközség szeretettel hívja és várja 2014 november 30-án, Advent első vasárnapján a délelőtt 10 órakor kezdődő ünnepi istentiszteletre
K Ö Z L E M É N Y
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27-én (csütörtök) de. 10.00 órakor a Városháza Tanácstermében tartja ülését.
HELYI ÉRTÉKTÁR MŰHELYMUNKA
November 19-én Helyi értéktár műhelymunkán vettünk részt Hajdúhadházon. A találkozón, melynek célja a helyi értékek felkutatása és feltárása, a környező települések vezetői és közművelődési szakemberei voltak jelen. Téglási mozaik című prezentációnkban mutattuk be városunk számos néprajzi, építészeti, ipari, természeti és kulturkincsét (a Degenfeld Kastélyt, a Református Templomot, a Hajdu Zrt-t, a Gulyásfesztivált, a Téglási Teátristákat, a helyi íjászkört stb.) . Helyi értéktárunk számbavétele folyamatos, így ezúton kérjük a lakosság segítségét ezek felkutatásában. Szívesen vesszük véleményüket, ötleteiket a sajátosan téglási jellegű tárgyak, népszokások, ételek, ipari vagy építészeti alkotások stb. összegyűjtésében.
TÁJÉKOZTATÓ
a lakásfenntartási támogatás várható változásairól
FELHÍVÁS
RINGATÓ AVAGY ZENEBÖLCSI MÁSKÉPP (Kisgyermekkori zenei nevelés 0-3 éves korig kodályi elvek alapján)
MEGHÍVÓ
Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket 2014. november 24-én 16 órára a GONDA ZOLTÁN GALÉRIÁBA rendhagyó tárlatvezetésre, amelynek keretében Gonda Zoltán festőművész vezeti végig a látogatókat a kiállítótérben (A galéria a Pozsár Gy. u. 3. sz. alatt, a Helytörténeti Kiállítóterem mellett található)
Értesítés éleslövészetről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. december 2-án, 3-án és 4-én éleslövészet kerül végrehajtásra.
Bemutatkozik Téglás Város új jegyzője
Téglás Város jegyzője 2014. november 17-től Dr. Gál György
MEGHÍVÓ FIATAL GAZDA INFORMÁCIÓS BÖRZÉRE
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Hajdú-Bihar Megyei Információs Pont tisztelettel hívja a gazdálkodókat 2014. november 20-án 9 órára Balmazújvárosra, a Semsey Kastélyba a Családi gazdaságok az agrárpolitika fókuszában Fiatal Gazda Információs Börzére
Tájékoztatás fogorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Szilágyi Zsolt fogorvos 2014. november 18-tól december 2-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Pétery Zoltán.
Tájékoztatás gyermekvédelmi kedvezményről
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény természetbeni támogatás Erzsébet utalványban való kifizetése 2014. november 26-án (szerdán) 09.00 - 12.00 ill. 13.00-14.00 óráig történik a Városellátó Szervezetben (Liget utca 1.)
NYELVI LEKTOR AZ ISKOLÁBAN
2014. november 12-én megérkezett városunkba a Stanton család, akik ebben a tanévben segítik iskolánkban az idegen nyelv oktatását. Rebecca Stanton részt vesz a két tanítási nyelvű programmal működő 1.a osztály angol nyelvi készségeinek fejlesztésében és a 7. 8. évfolyamos tanulók nyelvvizsgára történő felkészítésében. A család minden tagja szívesen bekapcsolódik az iskola által szervezett programokba.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. november 21. és 2014. november 25. között Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
FELHÍVÁS
„Olvasni jó!” - Irodalmi feladatlap
„Szemnek, léleknek”
„Szemnek, léleknek” címmel Sárga Antalné gobelin készítő munkáiból nyílt kiállítás a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézményben.
Falugazdász ügyfélfogadás
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a falugazdász ügyfélfogadás mai nap (2014.11.11) továbbképzés miatt szünetel. Legközelebbi ügyfélfogadás 2014.11.14-én pénteken lesz.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. november 11-én (kedd), november 14-én (péntek) és november 18-án (kedd) Dr. Gál Róza szabadságon lesz. Rendelési idő és helyettesítési rend:
VÁROSI GALÉRIA LÁTOGATHATÓSÁGA
2014. október 6-án ünnepélyes keretek között került átadásra a téglási Városi Galéria, mely Gonda Zoltán debreceni festő- és grafikusművész alkotásait mutatja be. A művész 12 grafikai művét és 23 festményét ajándékozta a településnek állandó kiállítás céljából. A tárlat jelenleg előzetes időpont-egyeztetés után látogatható, egyéneknek, csoportoknak egyaránt! Érdeklődni Tompa Tiborné közművelődési főtanácsosnál lehet a Polgármesteri Hivatalban, vagy a 06-20-361-8726-as telefonszámon.
Vállalkozások számára pályázati felhívás
FIATALBARÁT DÍJ 2014 Az Év Fiatalbarát Önkormányzata Pályázat Az Év Fiatalbarát Vállalata Pályázat
KÉZMŰVESEK, VÁSÁROZÓK FIGYELMÉBE!
TISZTELT KÉZMŰVESEK, VÁSÁROZÓK, KERESKEDŐK! HÍVJUK ÉS VÁRJUK ÖNÖKET TÉGLÁSI ADVENTI VÁSÁRUNKRA, MELY A VÁROS FŐTERÉN KERÜL MEGRENDEZÉSRE, 2014.DECEMBER 13-ÁN(SZOMBATON)ÉS 19-ÉN(PÉNTEKEN) 13.00-19.00 ÓRÁIG JELENTKEZNI LEHET: Tompa Tibor Csabáné közművelődési főtanácsosnál emailben: kozmuvelodes@teglas.hu telefonon: 06-20-3618726
Vágányzár információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. november 14-től 2014. december 13-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek, módosított menetrend szerint.
Értesítés éleslövészetről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. november 27-én éleslövészet kerül végrehajtásra.
HALOTTAK NAPI MEGEMLÉKEZÉS
Önkormányzatunk Czibere Béla polgármester vezetésével mindenszentek és halottak napja alkalmából koszorút helyezett el a város életében meghatározó szerepet betöltött elhunyt személyiségei sírjánál. Elhelyeztük az emlékezés koszorúit Csobán József, néhai polgármester, a képviselőtestület elhunyt tagjai, Téglás díszpolgárai és egykori kollégák sírjánál. Évek óta hagyomány Tégláson az is, hogy az önkormányzat ingyenes autóbuszjáratokat szervez a lakosság számára az ünnepi temetőlátogatások megkönnyítése érdekében.
KÖSZÖNJÜK
A Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény tájékoztatja mindazokat, akik fotóikkal, emléktárgyaikkal hozzájárultak az „A mi gyárunk ” című kiállítás megvalósításához, hogy november 4-től a személyes tulajdonban lévő anyagokat intézményünk köszönettel visszaszolgáltatja. Átvehető: a könyvtár nyitvatartási rendjében

 
UniWEB Design