Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Gyászhír
Megrendülten, mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték, szerették, hogy nyugalmazott munkatársunk KONTRA JUDIT 2015. augusztus 27-én, életének 62. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után örökre megpihent. Emléke szívünkben örökké élni fog. A Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény dolgozói
Hőségriasztás
Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan 2015. augusztus 29-én 00.00 órától 2015. szeptember 1-jén 24.00 óráig 2. fokú hőségriasztást rendelt el.
Értesítés éleslövészetről
Az 5. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2015. szeptember 01, 02, 03-án éleslövészet kerül végrehajtásra. A feladatok biztonságos végrehajtása és a balesetek elkerülése érdekében arra kérik a vadásztársaság tagjait, hogy a fenti időpontban a lőtér területén (08/1, 0111, 0112, 0113 hrsz.) és környékén ne tartózkodjanak magánszemélyek és haszonállatok. Továbbá értesítik Önöket, hogy a riasztó rendszer biztonságos működtetése érdekében a lőtér elektromos hálózata folyamatosan feszültség alá van helyezve.
VII.Téglási Gulyásfesztivál
Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja Téglás minden lakóját, ismerőseit, barátait, elszármazottait és minden kedves érdeklődőt 2015. szeptember 12-én a Városi Mozi udvarán megrendezendő VII. Téglási Gulyásfesztiválra
Körúti Színház
Három előadásból álló bérletsorozatot indítunk a Téglási Városi Moziban, ahol a Körúti Színház vidám, népszerű darabjait mutatjuk be. Az előadások 2015. őszén kezdődnek...
A Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat felhívása
Töltsük meg együtt a téglási rászoruló gyerekek iskolatáskáját 2015. szeptember 12-én a Gulyásfesztiválon!
Gulyásfesztivál : Felhívás főzőversenyre
Téglás Város Önkormányzata szeretettel hívja azokat a baráti, családi társaságokat, egyesületeket, civil szervezeteket, csapatokat, akik szeretik a jó ízeket, a jó társaságot, a jó hangulatot, és szívesen megmutatják főzőtudományukat a VII. Gulyásfesztiválon. Nevezni a Polgármesteri Hivatal titkárságán (a 9. és 10. irodában) lehet szeptember 10-éig. A Gulyásfesztivál helyszíne idén is a Városi Mozi udvara lesz.
Szent István Napi Városi Ünnepség
Az esős idő ellenére jó hangulatban zajlott a téglási Szent István Napi rendezvény, melynek helyszíne a város frissen megújult főtere volt.
Fogathajtó verseny
A Hajdúsági Hagyományőrző Lovas Klub és Téglás Város Önkormányzata rendezi meg a „C” kategóriás Fogathajtó Verseny Hajdú-Bihar Megyei Döntőjét 2015. augusztus 29-én a téglási városi sportpályán.
Vágányzári információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2015. szeptember 06-tól 2015. október 01-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony – (Csop) vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
Tájékoztatás
A 2015. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 28/2014. (IX. 24.) NGM rendelet -, és az ehhez kapcsolódó munkáltatói intézkedések alapján tájékoztatom a lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal az alábbi napokon zárva lesz, az ügyfélfogadás szünetel:
Megújult a város főtere
A közfoglalkoztatási program segítségével új külsőt kapott a városunk központjában lévő park. Az elkészült díszburkolat, a járdák, a fásítás a közfoglalkoztatásban dolgozók keze munkáját dicsérik, köszönjük nekik és munkavezetőiknek! Az így kialakított tér kiválóan alkalmas a közösségi rendezvények megtartására is, így a holnapi, augusztus 19-i Szent István Napi ünnepség színhelyéül is ez a terület szolgál majd. Bízunk abban, hogy a téglási lakosok örömmel veszik birtokba az új teret,! Közösségünk érdekében kérünk mindenkit, hogy vigyázzon a park tisztaságára és rendjére..
ÉRTESÍTÉS
2015. augusztus 20-án ( csütörtökön) az ünnepre való tekintettel a hulladék elszállítása elmarad. Helyette 2015. augusztus 22-én (szombaton) történik a hulladékszállítás...
Tájékoztatás karbantartási munkálatokról
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Nyírségi Ivóvízminőség Javítási Program keretében 2015. augusztus 14-én elkezdődnek a Bököny - Téglás víztorony közötti ivóvz távvezeték Téglás belterületét érintő kivitelezési munkái. Az érintett szakaszok: Fenyves utca, Liget utca, József Attila utca, Pozsár Gyula utca, Vágóhíd utca és az Alkotmány utca egy bizonyos szakasza (a Víztorony környéki rész). A munkálatok előreláthatólag szeptember 10-ig tartanak. A kellemetlenségekért szíves elnézésüket és a munka elvégzéséig türelmüket kérjük.
Tájékoztatás
Tájékoztatjuk kedves könyvtárlátogatóinkat, hogy 2015. augusztus 20-23 - ig a könyvtár zárva tart. Nyitás: 2015. augusztus 24. (hétfő)
Kedves Téglási Lakosok!
A 2015. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló 28/2014. (IX. 24.) NGM rendelet -, és az ehhez kapcsolódó munkáltatói intézkedések alapján tájékoztatom a lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal 2015. augusztus 8-án (szombaton) zárva tart.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Értesítjük Önöket, hogy Dr. Gál Róza 2015.08.25-én, 2015.08.27-én és 2015.08.28-án szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Sikula Erika az alábbi időpontokban...
Tájékoztatás háziorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Silye Mihály 2015. augusztus 8-tól 2015. augusztus 28-ig szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Tóth László az alábbi időpontokban...
a Magyar Védőnők Egyesületének felhívása
Anyatejes táplálás fontossága
Pályázati felhívás
Bárczay Anna Városi Óvoda - Téglás pályázatot hirdet Bárczay Anna Városi Óvoda - Téglás óvodapedagógus munkakör betöltésére.

 
UniWEB Design