Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. augusztus 18-augusztus 22-ig Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
TÁNCGÁLA
A téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szeretettel várja Önt és kedves hozzátartozóit a 2014. 08. 02. (szombat) 17 órától megrendezésre kerülő IV. T á n c g á l á r a
FELHÍVÁS
A téglási Városi Könyvtár a korábbi évekhez hasonlóan ismét olyan kiállítás megrendezését tervezi, amelynek anyagát lakossági gyűjtésből állítja össze. Ezúttal a város életében kiemelkedő szerepet játszó Hajdúsági Iparművekkel kapcsolatos tárlat összeállításához kérjük az Önök segítségét.
KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS A KÖNYVTÁRBAN
A nyári vakáció alatt minden kedden 9-11 óráig kézműves foglalkozásra várjuk az érdeklődő gyerekeket.
INFORMATIKA TANFOLYAM A KÖNYVTÁRBAN
Újabb alapfokú informatikai tanfolyam indul a könyvtárban, megfelelő számú jelentkező esetén már augusztusban. A képzés 30 órás, heti 2*2 óra, költsége: 1300,- Ft. Abszolút kezdőket várunk!
V. Tóalj Fesztivál
Téglás Város Önkormányzata szeretettel hívja és várja településünk minden korosztályú lakosát
Tájékoztatás fogorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. augusztus 1-15-ig Dr. Pétery Zoltán szabadságon lesz. Helyettesíti: Dr. Szilágyi Zsolt a saját rendelési idejében.
Testvérvárosi látogatás
Városunk delegációja július 12-15 között részt vett a német testvérvárosunk Affalterbach 42 Strassenfest rendezvény sorozatán. Átadtuk Steffen Döttinger polgármester úrnak a május elsején odaítélt „Téglás Városért” kitüntető címet és Krista Priesternek a „Téglásért Díszoklevelet”.
Lengyel jutalomtábor 2014
Iskolánk 14 tanulója 4 pedagógus kíséretével Ludwinban jutalomtáborozáson vett részt 2014. július 14-19 között.A testvérvárosban nagy szeretettel és sok programmal vártak bennünket.
Értesítés éleslövészetről
Az V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2014. augusztus 6, 13, 14-én éleslövészet kerül végrehajtásra.
Súlyemelő hírek
Keményen dolgoztak a tárcsákkal a Téglásiak, így 3 aranyéremmel tértek haza.
Hőségriasztás
Tájékoztatom a lakosságot, hogy az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az Országos Környezetegészségügyi Intézet szakmai ajánlásait figyelembe véve az ország egész területére vonatkozóan 2014. 07. 18-án 00.00 órától, 2014. 07. 20-án 24.00 óráig 2. fokú hőségriasztást adott ki.
Állampapír befektetések a Magyar Államkincstárban
Sajtóközlemény
Iskolára hangoló hét
A Bárczay Anna Városi Óvodában, 2014. augusztus 25 – 29 között lesz a már hagyományos iskolára hangoló hét. Szeretettel várjuk a leendő első osztályosokat.
FELHÍVÁS
Fotópályázat: A nagy háború hőseinek emlékezete Hajdú-Biharban ....
Baptista angol nyelvi tábor a téglási iskolában
Nagy sikerrel zárult a téglási II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában megrendezett Baptista angol nyelvi tábor, melyre az idén 59 tanuló jelentkezett, akiket négy amerikai tanár oktatott.
Pályázati felhívás
Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat pályázatot hirdet Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat székhely családsegítő szolgálat családgondozója munkakör betöltésére.
ÉRTESÍTÉS
Értesítjük Téglás Tisztelt lakosságát, hogy a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési napokon az elszállítani kívánt hulladékot a megszokott helyen kérjük reggel 6 óráig helyezzék ki.
Tájékoztatás háziorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. július 14- augusztus 1-ig Dr. Silye Mihály szabadságon lesz.
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. július 14-július 18-ig Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
Tisztelt Ingatlantulajdonosok, Földhasználók!
Az ürömlevelű parlagfű hazánk egyik legveszélyesebb és legagresszívebben terjedő, allergiát kiváltó hatású gyomnövénye. Az ellene történő védekezés nemcsak a növénytermesztők, hanem minden földhasználó és földtulajdonos – beleértve a kiskertek tulajdonosait is – kötelező feladata.
Pályázati felhívás
A II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános és Alapfokú Művészeti Iskola pályázatot hirdet rajz szakos tanár munkakör betöltésére.
Anyatehéntartás támogatásával kapcsolatos információk
Megjelent az MVH 83/2014. (V.26.) számú közleménye a 2014-es anyatehéntartás támogatás igényléséről.
Tájékoztatás
Mezőgazdasági termények betakarításának tűzvédelme. Szabadtéri égetés szabályai
Tájékoztatás
Mezőgazdasági termények betakarításának tűzvédelme. Aratás
Tájékoztatás
Mezőgazdasági termények betakarításának tűzvédelme. Aratás előtti gépszemle
Vágányzár információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. július 14-től 2014. július 18-ig Szajol – Püspökladány állomások között végzett pályaátépítési munkák miatt a Közforgalmú Menetrendben szereplő 100 sz. menetrendi mezőtől eltérően, csak a hirdetményen feltüntetett vonatok közlekednek a megjelenített menetrend szerint.
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása

 
UniWEB Design