Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Az `56-os forradalomra emlékeztünk
Városi ünnepségünket délelőtt a református templomkertben koszorúzással nyitottuk, majd a Városi Moziban folytattuk a megemlékezést.
Alakuló ülés
Szeretettel hívjuk és várjuk Téglás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének alakuló ülésére 2014. október 27-én (hétfő) du. 14.30 órakor a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Úttörő utcai ebédlőjébe. (4243 Téglás, Úttörő utca 15. sz.)
MEGHÍVÓ
Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja Önt és kedves hozzátartozóját 2014. október 23-án az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett városi ünnepségre...
FELHÍVÁS
A téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény versenyt hirdet ünnepi ételek receptjeiből.
Értesítés éleslövészetről
2014. november 11,12,13,14 és 18-án éleslövészet kerül végrehajtásra.
Továbbra is várjuk a jelentkezőket
Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 79/2014. (IX.10) határozata alapján Téglás Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz.
ÉRTESÍTÉS
Értesítjük Téglás Tisztelt lakosságát és a jogi személyeket, hogy 2014. október 23-án (csütörtökön) a hulladékszállítás az ünnepre való tekintettel elmarad!
KOSZORÚZNI SZÁNDÉKOZÓK FIGYELMÉBE!
Kérjük, hogy a 2014. október 23-án 10.30 órakor a Református Templomkertben zajló ünnepi megemlékezésen történő koszorúzási szándékukat 2014. október 22-én 12 óráig jelezzék a Polgármesteri Hivatalban Tompa Tibor Csabáné közművelődési főtanácsosnak.
HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁGI ÜLÉS : MEGBÍZÓLEVELEK ÁTADÁSA
A 2014. október 12-ei önkormányzati választások eredményének jogerőssé válása után ma délelőtt a Polgármesteri Hivatal tanácstermében került sor a polgármester és a képviselőtestület tagjai számára a hivatalos megbízólevelek átadására.
Tájékoztatás háziorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. október 18-tól október 31-ig Dr. Silye Mihály szabadságon lesz.
Gyermekorvos szabadság
Tájékoztatom Önöket, hogy Dr. Gál Róza 2014.10.14-én és 2014.10.17- 2014.10.21-ig szabadságon lesz.
2014. OKTÓBER 12-I ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK : KÉPVISELŐ VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉNEK MEGÁLLAPÍTÁSA
A 2014. október 12-i önkormányzati választások eredménye Képviselőtestületi választás
2014. OKTÓBER 12-I ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK : POLGÁRMESTER-VÁLASZTÁS EREDMÉNYÉNEK MEGÁLLAPÍTÁSA
A 2014. október 12-i választások : Polgármester-választás
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testületének Pályázati Felhívása
Négy ország fiataljai Tégláson
Október 4. és 11. között az Erasmus+ Program keretében spanyol, bolgár, lett és magyar fiatalokat lát vendégül a Nyugattól Keletre Egyesülettel együttműködve a Téglási Önkormányzat. A program célja, hogy a résztvevők megosszák egymással tapasztalataikat, és felhívják kortársaik figyelmét arra, hogy az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás miként járul hozzá egészségi állapotuk javításához.
Galéria avató és emlékezés
Október 6-án nagy érdeklődés kísérte Téglás Városi Galériájának átadó-avató ünnepségét. Varga Miklós művésztanár hegedű szólója után Dánielfy Zsolt a Csokonai Színház művésze köszöntötte a megjelenteket és a művészetről, az életről, az emberségről idézett gondolatokat.
Tájékoztatás
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyfélfogadás 2014. október 9-én (csütörtök) szünetel.
Felhívás
A Helytörténeti Kiállítóterem újra a régi nyitvatartás szerint várja látogatóit
HELYI VÁLASZTÁSI SZERVEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK
HELYI VÁLASZTÁSI SZERVEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK
Pályázati felhívás
Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Területi iroda pályázatot hirdet jogi tanácsadó munkakör betöltésére.
Almatermelők figyelmébe!
A Mozi udvarán díjmentes terület használattal étkezési alma értékesítésére biztosítunk lehetőséget
FELHÍVÁS!
VESZETTSÉG ELLENI VÉDEKEZÉS
Vágányzári információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. október 12-től 2014. november 05-ig Szolnok – Püspökladány állomások között végzett pályaátépítési munkák miatt a 100-as sz. (Budapest) – Szolnok – Debrecen – Nyíregyháza – Záhony vonalon, a hirdetményen szereplő vonatok közlekednek, módosított menetrend szerint
Pályázati felhívás
Téglási Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet Jegyző munkakör betöltésére.
Itthon vagy - Magyarország, szeretlek!
Téglás Város Önkormányzata, valamint a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény idén is csatlakozott az „Itthon vagy-Magyarország, szeretlek” című országos programsorozathoz
A MI GYÁRUNK
2014. szeptember 25-én a Városi Könyvtárban került sor A mi gyárunk - Emlékeink a Hajdúsági Iparművek életéből -című fotókiállítás megnyitó ünnepségére

 
UniWEB Design