Közérdekű adatok
 
 
 
 
 
 
Az eljárás során keletkezett dokumentumok letölthetők itt!
 

Meghívó Május 1. Városnap
Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja településünk valamennyi polgárát 2014. május 1-jén a település önállóvá válásának 23. évfordulója jegyében megrendezésre kerülő Városnapi ünnepségre.
Vágányzár információ
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2014. május 02-től 2014. május 31-ig Szajol – Püspökladány állomások között végzett pályaátépítési munkák miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!
K Ö Z L E M É N Y
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. április 24-én (csütörtök) de. 10,00 órakor a Városi Moziban tartja soron következő ülését.
FELHÍVÁS!
Ezúton értesítjük a 45-65 év közötti téglási hölgyeket, hogy számukra 2014. április 24-én, 28-án és 29-én Debrecenben emlőszűrő vizsgálat szerveződik.
Tájékoztatás háziorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. április 22-április 30-ig Dr. Silye Mihály szabadságon lesz.
ELEKTROMOS LOMTALANÍTÁS
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Tavaszi Lomtalanítási akció” keretén belül Tégláson a Városi Mozi melletti területen (Kossuth u. 63.) 2014. május 16.-án, pénteken 09-15 óráig történik az elektromos hulladékok gyűjtése és elszállítása!
Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöker, hogy 2014. április 18-án Dr. Gál Róza szabadságon lesz.
A II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános és Alapfokú Művészeti Iskola hírei
Pályázatot nyertünk mesemondó versenyünk megrendezéséhez. A téglási, II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában 21. alkalommal rendeztük meg a regionális Babszem Jankó népmesemondó versenyünket március 29-én.
HÚSVÉTI KIÁLLÍTÁS A KÖNYVTÁRBAN
Szeretettel várjuk az érdeklődő felnőtteket, gyerekeket, iskolai és óvodai csoportokat a Városi Könyvtárba, húsvéti kiállításunk megtekintésére! A tárlat anyagát ismét lakossági gyűjtésből állítottuk össze: a téglási gyerekek és felnőttek által felajánlott húsvéti figurákkal, képeslapokkal díszítettük a tárlókat. Az óvodai és iskolai csoportok számára húsvéti foglalkozással egybekötött tárlatvezetést is szívesen tartunk.
Falugazdász ügyfélfogadás
Megindult a területalapú támogatás ügyintézése, így változik Tégláson az ügyfélfogadási rend.
Súlyemelő hírek
Téglási súlyemelőink ismét bizonyították tehetségüket a Budapesten megrendezett Iskolás Országos Bajnokság döntőjében.
Tavaszi lomtalanítás
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Tavaszi lomtalanítási akció” Tégláson 2014. május 17-én, szombaton történik és ekkor szállítják el a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. járművei a lomnak minősülő hulladékot.
Meghívó
Sok szeretettel hívjuk Önt és kedves családját a Czifra Szoba Mérából kiállítás megnyitójára. Helyszín: 4243 Téglás Kossuth u. 61. (Polgármesteri Hivatal Tanácsterme) Időpont: 2014. április 15. 17. óra
VERSEK AZ ABLAKON
Könyvtárunk, csatlakozva a debreceni KirakaTransz elnevezésű eseményhez a Magyar Költészet Napja alkalmából versidézetekkel díszítette a kirakatüvegeit. Várjuk Önöket, olvassanak velünk!
Értesítés
Értesítjük Téglás Tisztelt lakosságát és a jogi személyeket, hogy 2014. május 1-jén (csütörtök) a hulladékszállítás az ünnepre való tekintettel elmarad!
„ Magyar népmesék” Országos Rajzpályázat
A téglási II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola rajzpályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére. Rajzversenyünk célja, hogy a népmesék illusztrálása által a tanulók kifejezhessék gondolataikat, bemutathassák tehetségüket. A „Magyar népmesék” Országos Rajzpályázat a Nemzeti Tehetség Program, EMMI és az EMET, valamint az OFI által kiírt NTP-TV-13 kóddal kiírt pályázat eredményeként valósul meg.
NEM VICCELEK, CSAK JÁTSZOM: PREGITZER FRUZSINA ELŐADÓESTJE
2014. április 12-én a téglási Városi Mozi színpadán lépett fel Pregitzer Fruzsina, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színművésze
HIRDETMÉNY
MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE KITŰZTE AZ EURÓPAI PARLAMENT TAGJAINAK 2014. ÉVI VÁLASZTÁSÁT. A SZAVAZÁS NAPJA: 2014. MÁJUS 25. A SZAVAZÁS 6.00 ÓRÁTÓL 19.00 ÓRÁIG TART.
EBOLTÁS
Április 09-én 8-9 óráig Magazin utca sarok (volt Gázcseretelep) 10-én 8-9 óráig Ady E. utca sarok 10-én 16-17 óráig Magazin utca sarok (volt Gázcseretelep) 11-én 15-17 óráig Kossuth utca sarok (volt Bikaház )
FELHÍVÁS!
VESZETTSÉG ELLENI VÉDEKEZÉS 1. A veszettség gyógyíthatatlan, embernél, állatnál egyaránt halálos kimenetelű betegség.
Tájékoztatás fogorvos szabadságáról
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. április 1-8-ig Dr. Szilágyi Zsolt szabadságon lesz.
Falugazdász ügyfélfogadás
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falugazdász legközelebbi ügyfélfogadása 2014. április 10-én (csütörtök) 8.00-16.00
HELYI VÁLASZTÁSI SZERVEK ÉS ELÉRHETŐSÉGEIK
1. Hajdú-Bihar Megye 03. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság 4024 Debrecen, Piac u. 20. sz.; telefon: (52) 511-450; fax: (52) 511-439; e-mail:szervezes@ph.debrecen.hu
Képviselő-testületi ülés
Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. március 27-én tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.
Hirdetmény
Hirdetmény

 
UniWEB Design